BroBot för alla!

avatar

Av Michael Buczek - 11 april, 2019

header-picture

Bot för alla!

Vill du också ha en bot som klarar långt över 90% av dina kunders frågor?

Behöver du förstå vilka vinster du kan göra med en bot och behöver mäta på riktigt?

Förstå vad som krävs av din organisation?

Eller helt enkelt testa en digital kollega för att det är framtiden?

Att den som han hjälpa kunder 24/7/365 och kunna göra det anpassat efter kundens önskemål kommer att ha ett stort försprång behöver knappast ens diskuteras. Ju förr man kan läras sig hur ett digitalt samtal med kunderna fungerar och blir bra, desto snabbare skaffar man sig den konkurrensfördelen. Brainless slimmade standard-bot är en plattform som kan hjälpa dig sätta igång den processen göra det snabb och enkelt!

Brainless vill därför ge alla chansen att testa. Vi tror att datoriserade dialoger snart kommer höra till vardagen och vara en lika stor omställning i hur vi interagerar med IT-system som när webben slog igenom. Google Home och Amazon Alexa är bara början. Vi har tagit fram ett minipaket som vi hoppas att vem som helst ska tycka är värt att prova. Vi vill hjälpa alla att få en känsla för hur det går till i praktiken att bygga en samtalande dator. 

På ett par dagar kan du vara igång – som hos ERV:

”Vi satte upp enklast möjliga bot här på Europeiska Reseförsäkringar. Vi behövde jobba iterativt då vi inte hade mycket information om vad våra kunder skulle använda boten till. Därför lade vi en timme eller två i veckan på att gå igenom vad våra kunder frågade om, och lade till kunskap hela tiden. Efter tre månader är nu vår bot, Ervin, uppe i 94%. Vi är fantastiskt nöjda och kommer nu rulla ut boten i nästa land. Vi fick precis den kunskap vi behövde för att förstå hur vi skall jobba vidare med vår digitala medarbetare Ervin.”

David Kraul, COO, ERV

Eftersom vi visste att boten skulle kunna väldigt lite i början, satte vi den på en undanskymd plats och arbetade med den feedback vi fick. Snabbt kunde vi se till att boten kunde svara på rätt frågor. Vi kommunicerade också att det var ett test, och kundservice fångade upp alla obesvarade frågor, så kunder fick svar även när boten missade. Första veckan var det bara 30% av alla frågor som boten kunde svara på, men redan efter en månad klarade boten två tredjedelar av alla frågor. 

Brainless har jobbat hårt med att hålla nere kostnaderna för det här paketet så att alla ska ha råd att testa. Det innebär att vi skalat bort en massa saker, men du får ändå en riktig ”brobot” som kan visa känslor, variera sitt språk, klara några enkla konversationer och så klart svara på alla frågor du lärt den.

Vi har verkligen ansträngt oss för att ta bort allt som kostar oss, så att vi kan erbjuda ett paket som vem som helst kan köpa. Det innebär visserligen att du får ta en del jobb, men som vi ser det är poängen att lära sig hur det fungerar. När du känner dig bekväm med det är det lättare att förstå vad som är värt att betala för.

I start-avgiften (introduktionserbjudande SEK 2980, ordinarie SEK 4980) ingår:

 • Uppsättning av boten : I grunden en bot som kan svara på de frågor du lärt den (en s.k. FAQ-bot) med vissa utbyggnader
 • En halvtimmes genomgång, till exempel på Skype där vi visar hur det går till att lägga in ny kunskap i boten
 • Import av dina frågor och svar, givet att de kommer strukturerat, till exempel i två kolumner i ett Excel-ark, eller som rubrik med löptext i ett dokument.
 • Loggning av alla kundfrågor

För SEK 195 per månad får du mail-support och drift. Ingen uppsägningstid.

Efter en tid, när du ser vad användare frågar efter, kan du lätt bedöma var de lönsammaste delarna att bygga vidare på är. Och självklart hjälper brainless dig på vägen. Vi älskar trevliga och bra botar.

Alla priser är utan moms.

Liv_helmet Liv är vår första standard-bot - Specialist på arbetsmiljöfrågor och arbetsmiljöregler . Hon har börjat sin träning och är snart uppe och snurrar. Kika här om du är nyfiken!

 

Tekniska detaljer om standard-boten:

 • FAQ-bot byggd på Microsofts QnAMaker FAQ-motor där du lätt går in och lägger till, ändrar och kategoriserar din information
 • Möjlighet att välja ansiktsuttryck till svaren. 7 olika följer med i standardpaketet
 • Visa upp ett svar eller flera, beroende på hur du kategoriserar det du lär den
 • Log på alla frågor och vad boten svarar
 • Varierat språk i botens standard-dialoger
 • Svar på om användaren säger ”hjälp”
 • Svar på om användaren säger ”tack”
 • Hantera om användare säger saker som indikerar att de är arga och behöver särbehandlas
 • Skicka mail till en av dig angiven mailadress när boten inte kan svara på en fråga
 • En standard-avatar som du kan välja
 • iframe som du kopierar in på din sajt

Tillval

 • Möjlighet att använda i andra kanaler: Skype, LINE, slack, Teams m fl. installation kostar SEK 1500 per kanal
 • Möjlighet att få en helt egen avatar designad från grunden: SEK 9900
 • Möjlighet att göra en variant på en existerande avatar: SEK 1990

Brobots

Vi kallar våra botar brobots, då de är din ”bro”. Vi bygger redan nu in förmågan att uppfatta och visa känslor i den omfattning tekniken använder. Visserligen ännu modest, men allteftersom tekniken utvecklas, gör även vår förmåga och våra ambitioner.

Topics: News, brobots, artificial intelligence, quickstart

Till erbjudandet...

Recent Posts

Sluta döda boten!

read more

Want a bot? Start with an FAQ

read more

Kan botar ha känslor?

read more