Din egen rekryterare ...

Tar snart alla dina screeningintervjuer

Det gläder oss att du vill ta oss göra ditt och dina kommande anställdas liv enklare. Det är det som gör jobbet motiverande - att faktiskt göra skillnad i vardagen. Vi kontaktar dig så fort du beställt för att kunna sätta upp din bot och anpassa den efter dina behov.

Så snart du beställt lägger vi in dina uppgifter i boten. När det är klart och den första månadsavgifter är erlagd, returnerar vi en länk med en iframe till dig. Det tar normalt mindre än två arbetsdagar.

Om det skulle ta längre tid, hör vi av oss på direkten.

Vi behöver även en lista på frågor och svar som du förväntar dig att sökande ställer och som du vill kunna svara på redan nu. Vi skickar en fil med exempel till dig direkt när du beställt.

  • fb-social
  • 45x45
  • linkedin-social

ansökning

Gör din screening intervju åt dig

Gör en screeningintervju med ett 10-tal frågor. Du kan alltid prova själv genom att gå igenom intervjun bland våra exempelbotar.

tre frågor

Anpassad med tre frågor du själv bestämmer

Tre av frågorna i intervjun är fria för dig att formulera. Resten är standardfrågor för att ge dig underlag till nästa intervju

VIDEO

En video där boten berättar om jobbet

Din jobbreskrivning gör vi om till en video och ger din bot ett ansikte, för en trevligare upplevelse. Jobbeskrivningen lämnar du på formuläret här.

glad

Din bot är alltid glad och trevlig - 24/7/365

Boten kan så klart aldrig bli trött. Vi lär oss också av dess misstag och gör den ännu trevligare och mer effektiv allteftersom.

screening intervju

Orkar hur många ansökningar som helst

Boten orkar ta emot många fler kandidater änd du själv kan. Du får din egen personliga rekryteringsdatabas.

uppgradera

Uppgraderingar är gratis så länge du är kund

I vår pipeline just nu har vi att kunna göra en referenstagning och att ge feedback på resultatet. Viktigt för relationen och något man sällan orkar själv.